Home VAD SÄGER DE SOM FÖLJT PXP? Ylva P – Från sjuk och klen till stark och frisk
Ylva P – Från sjuk och klen till stark och frisk

Ylva P – Från sjuk och klen till stark och frisk

0

Jag fick diagnosen Crohns sjukdom för 12 år sedan och har haft ungefär 2 skov per år sen dess förutom när jag var gravid och ammande då jag var symptomfri. Mina skov har varje gång behandlats med kortison och en kraftigt ökad dos av den antiinflammatoriska medicin jag äter varje dag. För några år sedan blev först mitt privatliv och sedan mitt arbetsliv upp och nervänt vilket ledde till både stress och sömnproblem. Efter det försämrades min sjukdom och jag fick tre skov på 5 månader. Jag fick också en ny medicin som det visade sig att jag var allergisk mot och fick äta kortison igen. 

Totalt åt jag kortison i 8 månader med undantag för ett par veckor. Efter det fick jag ytterligare en ny medicin men som jag visste att jag aldrig skulle kunna ta efter att ha läst om biverkningarna. Den följande tiden var fruktansvärd och jag kände mig otroligt ensam och vilsen. Jag började söka på nätet och hittade till min förvåning väldigt mycket information om hur människor i situationer liknande min hade blivit hjälpta av att ändra sin kost. Jag kände direkt att det var den vägen jag skulle gå men visste bara inte hur och vad som var rätt för just mig. 

Vid just den tidpunkten när jag behövde hjälp som allra mest kom jag i kontakt med Patrick. Han delade med sig av sitt otroliga kunnande och gav mig listor över vad jag skulle äta och inte samtidigt som han tålmodigt svarade på alla mina frågor, och det var många. Han talade också om hur jag skulle sova och träna och vilka kosttillskott jag skulle ta och jag följde alla hans råd utan undantag. Han berättade också att han hjälpt många före mig och att jag snart skulle må bättre. Det betydde så otroligt mycket att få höra det just då. Nu har jag inte haft något skov på över ett år och mår toppen. Jag är inte lägre trött hela tiden och har dessutom gått ner en hel del i vikt. Jag trivs verkligen med min livsstilsförändring. Jag kan inte uttrycka i ord hur mycket det Patrick gjort för mig betyder. Min kropp har gått från sjuk och klen till stark och frisk. Han hjälpte mig med det ingen annan kunde och jag kommer att vara tacksam för det under resten av mitt liv.

Personen på bilden har inget med texten att göra.

Köp min bok vars system var en faktor som förändrade Ylvas liv.

Greatlife.se
Adlibris
Bokus
CDON

 

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PERFEKTHÄLSA.SE

Perfekthälsa.se är dina hälsonyheter på nätet med det senaste inom fysisk och psykisk hälsa. Det är även bloggen för hälsoboken PXP – Ditt bästa jag.

KÖP PXP – DITT BÄSTA JAG

"Jag tyckte PXP – Ditt bästa jag var grymt bra, bästa jag läst! Boken tog verkligen upp allt och nu har jag alla verktyg samlade för att optimera mitt liv." /Micke N