Greatlife.se?

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3644″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.innateresponse.se/pxp”][vc_column_text]

Vad har jag för koppling till www.greatlife.se?

Jag hänvisar ibland på Perfekthälsa.se till www.greatlife.se och de kosttillskott som säljs där. Jag har varit med och startat greatlife.se och valt ut alla kosttillskott som finns där. Mitt urvalskriterium har varit och är:

  1. Kvalitet
  2. Kvalitet
  3. Kvalitet
…utan kompromiss.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Varför startade jag www.greatlife.se?

Jag saknade helt enkelt de kosttillskott jag själv ville ha i den svenska hälsokastfackhandeln och på apotek och valde därför att starta en hälsokostbutik med ett enda kriterium:

  • Vi ska ha det bästa inom varje kategori och inget annat
  • Jag ska endast ta in det som jag själv kan tänka mig att inta och inget annat. Det ska vara så pass bra kosttillskott att jag kan ge dem till min partner eller mina barn.
  • Vi ska aldrig kompromissa med kvalitet och ta in produkter med hög bruttomarginal bara för att tjäna mer pengar.

 

Som du ser om du går in på greatlife.se finner du exempelvis endast ett märke av omega-3, ett av kokosolja, ett av E-vitamin + Selen osv. Om du går in på vilken annan hälsokostbutik som helst kommer du att finna många olika omega-3-märken, många olika E-vitamin + Selen-märken osv. Jag har valt ut det bästa och inget annat när det gäller kosttillskott. Jag vill helt enkelt inte kompromissa med kvalitet. För dig som har läst eller läser på min blogg tror jag du har förstått att jag brinner för hälsa och gör man det är kvalitet det enda som gäller.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Vad innebär det här?

Jag kommer att rekommendera de kosttillskott som jag tror är bäst och inget annat. De som mailar mig och frågar om råd får inte alltför sällan länkar till andra kosttillskott och butiker än de som säljs på www.greatlife.se. Om jag tror att något annat är bättre kommer jag att rekommendera det oavsett om det säljs på greatlife.se eller inte. Varför tar jag då inte in det på greatlife.se? Ibland gör jag det, som exempelvis SF722 Undekansyra mot Candida från Thorne men vi kan inte ha allt och det vi har täcker nog 99 % av det man behöver skulle jag vilja påstå.

PS. Du som har läst bloggen vet att den långt ifrån handlar om endast kosttillskott utan om kost, träning och annat inom hälsa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]