Home VAD SÄGER DE SOM FÖLJT PXP? Julia K – kronisk gastrit försvunnit, behöver inte magmediciner, kolesterolsänkande och smärtlindrande
Julia K – kronisk gastrit försvunnit, behöver inte magmediciner, kolesterolsänkande och smärtlindrande

Julia K – kronisk gastrit försvunnit, behöver inte magmediciner, kolesterolsänkande och smärtlindrande

0

Julia K är en sjuksköterska som ibland konsulterar mig. Det här gäller en av hennes patienter.

En 60 årig kvinna som sökte upp mig för att få hjälp med sin spinal stenos [förträngning av spinalkanalen som kan påverka passerande nervstrukturer och ge upphov till sensoriska och motoriska störningar samt smärta.] i ländryggen. Hon har haft sjukdomen i över 30 år och besvärades av konstanta smärtor. Endast morfinpreparat kunde lindra hennes smärtor men bara tillfälligt. Sjukvården kunde inte erbjuda mer än smärtlindring och operation. Jag rekommenderade mjölk- och spannmålsfri kost och kosttillskott av Omega 3, glukosamin samt MSM till att börja med. Kvinnan skulle tänka på att ändra kosten och börjat med MSM. Magen var känslig mot allt. Stressen och smärtorna fortsatte och inom kort fick hon hjärtinfarkt och stent inopererad i hjärtat. När hon frågade sin läkare om råd gällande kosten sa han att magen behöver vitt bröd och att hon annars kan äta allt hon bara ville.Inte nog med det…förutom morfinpreparat stod hon nu på hjärtmediciner, blodförtunnande, kolesterolhämmande och blodtrycksmedicin samt Omeprazol och Ranixal för kronisk gastrit. Hon blev lätt andfådd och börjad få andningsuppehåll. Nu var det på liv och död och hon lovade att följa alla mina råd.

Situationen blev allvarlig och jag konsulterade Patrick vilket jag har gjort även tidigare med svåra fal. Han skrev en lista över det som får och inte får ätas samt misstänkte att kvinnans lever var i dåligt skick. Kvinnan ändrade sin kost efter Patricks rekommendationer och bekräftade att hon haft lever- och gallproblem sedan länge. Hon fick även en burk med enzymtillskott. Efter en vecka med Patricks matschema och enzymerna har den kroniska gastriten mirakulöst försvunnit likaså har hon inte behövt ta magmediciner och kolesterolsänkande mediciner. Smärtlindrande har inte kommit till användning heller och kvinnan skrivit till mig om att hon börjat på yoga och vattengymnastik. Tack ännu en gång, Patrick.

Personen på bilden har inget med texten att göra.

Köp min bok vars system var en faktor som förändrade Julias patients liv.

Greatlife.se
Adlibris
Bokus
CDON

 

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PERFEKTHÄLSA.SE

Perfekthälsa.se är dina hälsonyheter på nätet med det senaste inom fysisk och psykisk hälsa. Det är även bloggen för hälsoboken PXP – Ditt bästa jag.

KÖP PXP – DITT BÄSTA JAG

"Jag tyckte PXP – Ditt bästa jag var grymt bra, bästa jag läst! Boken tog verkligen upp allt och nu har jag alla verktyg samlade för att optimera mitt liv." /Micke N