Home FRISK, STARK & LYCKLIG FRISK, STARK & LYCKLIG MED LIVSSTILSRÅD FRÅN PXP
FRISK, STARK & LYCKLIG MED LIVSSTILSRÅD FRÅN PXP

FRISK, STARK & LYCKLIG MED LIVSSTILSRÅD FRÅN PXP

0
PERFEKTHÄLSA.SE

Perfekthälsa.se är dina hälsonyheter på nätet med det senaste inom fysisk och psykisk hälsa. Det är även hemsidan för hälsoboken PXP – Ditt bästa jag.

 

BOKEN PXP – DITT BÄSTA JAG

Frisk, stark och lycklig handlar för de allra flesta om livsstilsval. Boken PXP – Ditt bästa jag innehåller en enkel och konkret metod för att optimera den fysiska och psykiska hälsan med syftet att nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Förutom att PXP hjälper dig att bli friskare, starkare, piggare, mer vältränad och nå din idealvikt bidrar den förhoppningsvis minst lika mycket till att du blir lyckligare, kan arbeta smartare och får mer energi i livet. Utöver tydliga råd och tips innehåller PXP – Ditt bästa jag fler än 50 goda, nyttiga och lättlagade recept samt spännande och intressanta fakta om hälsa och välbefinnande. PXP hjälper dig att få sunda vanor inom följande områden:

FYSISK HÄLSA

  • NÄRING: Kost och kosttillskott
  • FYSISK AKTIVITET: Träning och kroppsrörelse
  • ÅTERHÄMTNING: Sömn och meditation
  • ÖVRIGA RÅD: Solljus, frisk luft m.m.

PSYKISK HÄLSA

  • BRA LIVSPRINCIPER: Värdegrund och normer
  • STRESSHANTERING: Hantering av negativ stress
  • SORGBEARBETNING: Förlösa känslor

 

FÖRFATTAREN

Patrick Wahlberg är civilekonomen från Handelshögskolan i Stockholm som valde att arbeta med hälsa och välbefinnande. Han arbetar i dag internationellt inom området och sitter även i redaktion för Näringsmedicinsk tidskrift.

Om jag inte är frisk, både gällande fysisk och psykisk hälsa, spelar annat i livet mycket liten roll. Redan som ung valde jag därför att lära mig allt jag kunde om hur man förbättrar hälsan. Jag slutade äta godis när jag var tolv år och började läsa om näring när jag var tretton. 

Det är uppenbart att hälsa är en kombination av fysisk och psykisk hälsa. Optimal hälsa handlar inte enbart om exempelvis kost, fysiskt aktivitet och god sömn utan även om relationer, sunda livsprinciper, bearbetning av sorg och stresshantering bland annat. Både fysisk och psykisk hälsa behöver fungera i balans för att riktig hälsa ska kunna uppnås och bibehållas. Enbart fokus på en eller några delar i hälsoekvationen kommer inte att leda till varaktig och balanserad hälsa över tid. PXP är den bok inom hälsa som jag har saknat under alla år.”

 

KÖP BOKEN

KÖP BOKEN VIA E-HANDEL

Greatlife.se
Adlibris
Bokus
CDON

KÖP BOKEN I EN FYSISK BUTIK

Ring och fråga först.

Gryningen Hälsokost
Folkungagatan 68
116 22 Stockholm
08-641 27 12
T-bana: Medborgarplatsen
www.gryningen.eu

Paradiset Matmarknad
Brännkyrkagatan 62–64
118 23 Stockholm
08-613 36 00
T-Bana: Mariatorget
www.paradiset.com

Örtagubben Hälsokost – Vasastan
Odengatan 37
113 51 Stockholm
08-673 04 63
T-Bana: Odenplan
www.ortagubben.com

Örtagubben Hälsokost – Östermalm
Nybrogatan 41
114 39 Stockholm
08-673 50 05
T-Bana: Östermalmstorg
www.ortagubben.com

FINNS INTE BOKEN PXP – DITT BÄSTA JAG I DIN BOKHANDEL?
Alla Sverige bokhandlare kan ta in boken eftersom den finns hos stjärndistribution.
Uppge ISBN: 9789198226003

VAD STÅR PXP FÖR?

PXP står för Program for Extraordinary Performance. Med rätt livsstilsval kan du genom optimal fysisk och psykisk hälsa nå extraordinära prestationsförmåga vilket alltså inte handlar om att du ska prestera för andras skull utan för din egen skull. Syftet är att nå dina mål och förverkliga dina drömmar och förbli frisk, stark och lycklig.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PERFEKTHÄLSA.SE

Perfekthälsa.se är dina hälsonyheter på nätet med det senaste inom fysisk och psykisk hälsa. Det är även bloggen för hälsoboken PXP – Ditt bästa jag.

KÖP PXP – DITT BÄSTA JAG

"Jag tyckte PXP – Ditt bästa jag var grymt bra, bästa jag läst! Boken tog verkligen upp allt och nu har jag alla verktyg samlade för att optimera mitt liv." /Micke N